Dotace dobrovolným svazkům obcí z fondů Evropské unie - Kot, Jakub; Sedmihradská, Lucie; Mikušová, Pavla; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Tato bakalářská práce se zabývá dobrovolnými svazky obcí a jejich čerpáním prostředků z fondů Evropské unie. Hlavním cílem této bakalářské práce je prostřednictvím odpovědí na vybrané otázky vyhodnotit a blíže analyzovat data o projektech za programové období 2007-2013 z pohledu dobrovolných svazků obcí. Práce je rozdělena do tří částí. První teoretická část popisuje dobrovolné svazky obcí a jejich hospodaření, regionální politiku a fondy Evropské unie. Druhá praktická část je zaměřena na samotné odpovídání na vybrané otázky, analýzu nerovností mezi kraji a především strukturu realizovaných projektů. Třetí závěrečnou částí je závěr, který má za cíl vyhodnotit dosažené výsledky výzkumu.
Vedoucí práce: Lucie Sedmihradská
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses