Investiční analýza akcie Lockheed Martin - Stefanská, Eugenie (2017)
Tato bakalářská práce se zabývá fundamentální analýzou akcie Lockheed Martin. Fundamentální analýza je rozčleněna do třech hlavních úrovní a to globální, odvětvové a firemní. Tyto tři úrovně zároveň odpovídají hlavním kapitolám. V první kapitole budeme zkoumat vliv makroekonomických veličin na akciový trh, druhá kapitola se bude zabývat odvětvím zbrojního průmyslu a ve třetí kapitole se pak budeme věnovat výpočtu vnitřní hodnoty samotné akcie. Závěrem práce bude investičním doporučení pro konkrétní titul. Přínosem této práce je komplexní posouzení akciového titulu a jeho atraktivity pro investory.