Investiční analýza akcie Lockheed Martin - Stefanská, Eugenie; Veselá, Jitka; Mazáček, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Tato bakalářská práce se zabývá fundamentální analýzou akcie Lockheed Martin. Fundamentální analýza je rozčleněna do třech hlavních úrovní a to globální, odvětvové a firemní. Tyto tři úrovně zároveň odpovídají hlavním kapitolám. V první kapitole budeme zkoumat vliv makroekonomických veličin na akciový trh, druhá kapitola se bude zabývat odvětvím zbrojního průmyslu a ve třetí kapitole se pak budeme věnovat výpočtu vnitřní hodnoty samotné akcie. Závěrem práce bude investičním doporučení pro konkrétní titul. Přínosem této práce je komplexní posouzení akciového titulu a jeho atraktivity pro investory.
Vedoucí práce: Jitka Veselá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses