Lisabonská smlouva a ústavní pořádek České republiky - Holubovská, Barbora (2017)
Diplomová práce se věnuje Lisabonské smlouvě. V rámci teoretické části je představena Lisabonská smlouva spolu s okolnostmi jejího přijetí. Dále je rozebrána její aplikace na aktuální migrační krizi a na základě toho navrženo ex post obnovení řízení.