Lisabonská smlouva a ústavní pořádek České republiky - Holubovská, Barbora; Kuba, Jaroslav; Gerloch, Aleš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2017)
Diplomová práce se věnuje Lisabonské smlouvě. V rámci teoretické části je představena Lisabonská smlouva spolu s okolnostmi jejího přijetí. Dále je rozebrána její aplikace na aktuální migrační krizi a na základě toho navrženo ex post obnovení řízení.
Vedoucí práce: Jaroslav Kuba
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: veřejná správa [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses