Analýza výkonnosti čínského akciového trhu - Beitl, Marek (2017)
Diplomová práce se zabývá analýzou výkonnosti čínského akciového trhu. První kapitola uvádí základní všeobecné charakteristiky akciového trhu a akciového investování. Druhá kapitola se zaměřuje na specifika čínského akciového trhu. Třetí, poslední, kapitola analyzuje výkonnost čínského akciového trhu.