Analýza výkonnosti čínského akciového trhu - Beitl, Marek; Musílek, Petr, 1965-; Janda, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Diplomová práce se zabývá analýzou výkonnosti čínského akciového trhu. První kapitola uvádí základní všeobecné charakteristiky akciového trhu a akciového investování. Druhá kapitola se zaměřuje na specifika čínského akciového trhu. Třetí, poslední, kapitola analyzuje výkonnost čínského akciového trhu.
Vedoucí práce: Petr Musílek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses