Zákon o soukromých zaměstnancích z 11. července 1934, č. 154 Sb. z. a n. - Hartmann, Antonín, 1864-1947 (V Praze : Právnické knihkupectví a nakladatelství V. Linhart, 1934)
Obsahuje rejstřík
Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
Keywords: pracovní právo; pracovněprávní vztahy; Československo; zákony; komentáře; labor laws and legislation; labor-law relations; Czechoslovakia; laws; commentaries