Daňový systém Tchaj-wanu - Cháňová, Veronika; Láchová, Lenka, 1959-; Kouba, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Cílem této bakalářské práce je analýza daňového systému Tchaj-wanu. První část se věnuje obecnému seznámení se zemí a jsou popsány historické, geografické, politické a ekonomické informace o Tchaj-wanu. Dále ve druhé a třetí části charakterizuje jednotlivé daně, které jsou vybírány na státní a municipální úrovni. Ve čtvrté části je provedena komparace daňového systému Tchaj-wanu a České republiky. V závěrečné části je daňový systém analyzován jako celek a jsou vymezeny nejdůležitější charakteristiky tohoto daňového systému.
Vedoucí práce: Lenka Láchová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses