Analýza bankovních poplatků a alternativ jejich krytí - Dušková, Markéta (2017)
Bakalářská práce se zabývá analýzou bankovních poplatků spojených s běžným účtem. Cílem práce je pomocí aplikace dvou modelových klientů na vybrané účty najít nejvýhodnější běžný účet pro studenty. Dalším cílem je analyzovat možnosti krytí nákladů vzniklých s využíváním běžného účtu, a to pomocí finančních odměn poskytovaných v rámci běžného účtu některými bankami a dále pomocí jiných bankovních produktů. Dílčím cílem práce je ověřit hypotézu, zda malé nízkonákladové banky nabízejí běžný účet spojený s nižšími bankovními poplatky než velké banky.