Zdaňování příjmů právnických osob v ČR a Německu - Vondráčková, Michaela; Marková, Hana, 1950-; Vybíral, Roman; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Bakalářská práce se zabývá konceptem stálé provozovny v mezinárodním zdanění, konkrétně se zaměřením na daň z příjmů právnických osob. Cílem práce je vymezit a porovnat, jak na stálou provozovnu a její zdanění nahlíží české, německé a mezinárodní předpisy.Na začátku práce je pozornost zaměřena na vymezení daně z příjmů právnických osob, následně již na samu stálou provozovnu. Ke konci je uveden judikát vztahující se k dané problematice.
Vedoucí práce: Hana Marková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses