Srovnání burz v Austrálii a Indii - Fencl, František; Veselá, Jitka; Mazáček, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Tato bakalářská práce se zabývá srovnáním burz v Austrálii a Indii. V Austrálii se jedná o burzu Australian Securities Exchange a v Indii o burzy Bombay Stock Exchange a National Stock Exchange of India. Práce rozebírá a srovnává burzy z hlediska průběhu běžného obchodování. Důraz je kladen i na posouzení a porovnání velikosti těchto burz dle rozličných faktorů. Důležitou součástí této práce je i identifikace a srovnání příčin, které ovlivňují vývoj těchto burz. K tomuto porovnání práce využívá jejich hlavní burzovní indexy.
Vedoucí práce: Jitka Veselá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses