Využití metod řízení projektů při výstavbě betonového skateparku - Koňařík, David (2017)
Tato bakalářská práce se zabývá aplikací metod řízení projektů na konkrétní projekt, kterým je výstavba betonového skateparku. Cílem práce je naplánovat projekt tak, aby to bylo v souladu s časovými, nákladovými a zdrojovými omezeními. Dalším cílem je rozbor rizik, ke kterým může v průběhu projektu dojít. Teoreticko-metodologická část této práce obsahuje popis vybraných pojmů, postupů a metod používaných při řízení projektů. V praktické části je za pomoci softwaru MS Project navrhnuto řešení stavby, které vyhovuje daným omezením. Časový harmonogram jednotlivých prací je detailně popsán pomocí Ganttova diagramu. Dále jsou analyzovány náklady a zdroje potřebné v průběhu projektu. Pro rozbor rizika je využit rozhodovací strom a rozhodovací matice.