Využití metod řízení projektů při výstavbě betonového skateparku - Koňařík, David; Borovička, Adam; Melechovský, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2017)
Tato bakalářská práce se zabývá aplikací metod řízení projektů na konkrétní projekt, kterým je výstavba betonového skateparku. Cílem práce je naplánovat projekt tak, aby to bylo v souladu s časovými, nákladovými a zdrojovými omezeními. Dalším cílem je rozbor rizik, ke kterým může v průběhu projektu dojít. Teoreticko-metodologická část této práce obsahuje popis vybraných pojmů, postupů a metod používaných při řízení projektů. V praktické části je za pomoci softwaru MS Project navrhnuto řešení stavby, které vyhovuje daným omezením. Časový harmonogram jednotlivých prací je detailně popsán pomocí Ganttova diagramu. Dále jsou analyzovány náklady a zdroje potřebné v průběhu projektu. Pro rozbor rizika je využit rozhodovací strom a rozhodovací matice.
Vedoucí práce: Adam Borovička
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: matematické metody v ekonomii [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses