Finanční analýza a prognóza budoucího vývoje PŘÍHODA s. r. o. - Novotná, Tereza; Marek, Petr; Petriashvili, Aleksandre; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Cílem této práce je vypracovat finanční analýzu společnosti PŘÍHODA s. r. o. za roky 2010 až 2015, a sestavit finanční plán pro rok 2016. Práce se skládá ze dvou částí. V první, metodické části jsou popsány metody a ukazatele, které jsou následně aplikovány v analytické části. Analytická část obsahuje seznámení s podnikem, interpretaci výsledků, porovnání s doporučovanými hodnotami a porovnání s konkurencí.
Vedoucí práce: Petr Marek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses