Analýza logistických procesů ve firmě Makro - Rathouský, Lukáš (2016)
Tématem bakalářské práce je logistické procesy ve vybraném podniku. Logistika je významným prvkem v dnešní době. Její prvky výrazně ovlivňují podniky. V případě efektivní aplikace logistických procesů můžou tyto prvky výrazně ovlivňovat pružnost a výkonnost podniku, a také se stát jeho konkurenční výhodou. Hlavní část práce se zabývá oblastí řízení zásob. Obsahuje metodu ABC, pojistnou zásobu důležitých položek, outsourcing a počty dodavatelů. Cílem práce je charakterizovat dva vybrané sklady a v nich zanalyzovat klíčové položky a postarat se o ně.