Analýza logistických procesů ve firmě Makro - Rathouský, Lukáš; Mervart, Michal, 1977-; Kratinová, Alžběta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Tématem bakalářské práce je logistické procesy ve vybraném podniku. Logistika je významným prvkem v dnešní době. Její prvky výrazně ovlivňují podniky. V případě efektivní aplikace logistických procesů můžou tyto prvky výrazně ovlivňovat pružnost a výkonnost podniku, a také se stát jeho konkurenční výhodou. Hlavní část práce se zabývá oblastí řízení zásob. Obsahuje metodu ABC, pojistnou zásobu důležitých položek, outsourcing a počty dodavatelů. Cílem práce je charakterizovat dva vybrané sklady a v nich zanalyzovat klíčové položky a postarat se o ně.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses