Možnosti a metody řízení kurzového rizika - Cheuzova, Olga; Brůna, Karel, 1973-; Marková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Předmětem bakalářské práce Možností a metody řízení kurzového rizika je porozumění, jak kurzové riziko vzniká a jak je možné ho řídit, analýza metod a možnosti řízení kurzového rizika a stanovení kurzového rizika mezinárodní akciové společností Orco Property Group S. A., která eliminuje nepříznivé dopady vývoje jednotlivých kurzů funkčních měn dceřiných společnosti na konsolidovanou rozvahu. První část je zaměřená na pochopení procesu řízení kurzového rizika z teoretického hlediska. V druhé části jsou představní společnosti Orco, finanční analýza, analýza devizové expozice a řízení měnového rizika.
Vedoucí práce: Karel Brůna
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses