Specifika dotací v hospodaření neziskové organizace - Pavlousková, Lenka (2017)
Bakalářská práce se zabývá problematikou dotací přijímaných neziskovými organizacemi. Teoretická část je zaměřena na vymezení neziskového sektoru, na možnosti jeho financování a na problematiku dotací v České republice, konkrétně například na jejich poskytovatele, typy, podmínky a účtování. V praktické části je představena konkrétní nezisková organizace, rozebráno její financování se zaměřením na dotace a podmínky s nimi spojené.