Specifika dotací v hospodaření neziskové organizace - Pavlousková, Lenka; Zouhar, Tomáš, 1981-; Poutník, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Bakalářská práce se zabývá problematikou dotací přijímaných neziskovými organizacemi. Teoretická část je zaměřena na vymezení neziskového sektoru, na možnosti jeho financování a na problematiku dotací v České republice, konkrétně například na jejich poskytovatele, typy, podmínky a účtování. V praktické části je představena konkrétní nezisková organizace, rozebráno její financování se zaměřením na dotace a podmínky s nimi spojené.
Vedoucí práce: Tomáš Zouhar
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses