Platební instrumenty a jejich využití - Khuc, Thanh Dung; Schlossberger, Otakar, 1958-; Fleischmann, Luboš, 1969-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Tato bakalářská práce je psána na téma Platební instrumenty a jejich využití. V úvodu práce je právně vymezen platební styk a platební služby. Dále je práce zaměřena na vývoj platebních instrumentů v minulých letech a popisuje v současnosti používané platební instrumenty. Hlavním cílem je vytvořit ucelený a pochopitelná souhrn druhů platebních instrumentů. Praktickou část tvoří analýza využití platebních instrumentů některých vybraných bank v České republice.
Vedoucí práce: Otakar Schlossberger
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses