Fundamentální analýza akcie společnosti easyJet - Pelevaniuc, Elena (2017)
Táto bakalářská práce se zabývá fundamentální analýzou akciového titulu britské letecké společnosti easyJet. První kapitola zkoumá vztahy mezi vybranými makroekonomickými veličinami a vývojem akciových kurzů. Druhá kapitola, věnující se odvětvové analýzy, zabývá se regulací leteckého odvětví a postavením společnosti easyJet na domácím a zahraničním trhu. Poslední kapitola je věnována firemní analýze, kde pomocí několika metod je vypočítána vnitřní hodnota akcie a uvedené výsledné investiční doporučení.