Vietnamský daňový systém - kritické zhodnocení - Vuongová, Hai Anh (2017)
Tato bakalářská práce se zabývá především vietnamským daňovým systémem a srovnáním ho s českým daňovým systémem. Daňový systém má velmi důležitou roli ve veřejném rozpočtu, jelikož se nejvíce podílí na příjmech do veřejného rozpočtu, a tak si tím stát může dovolit financovat veřejné statky pro občany. Každý stát má jiný daňový systém, a právě na základě této myšlenky byla zpracována tato bakalářská práce.