Vietnamský daňový systém - kritické zhodnocení - Vuongová, Hai Anh; Klazar, Stanislav, 1974-; Čejková, Eliška; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Tato bakalářská práce se zabývá především vietnamským daňovým systémem a srovnáním ho s českým daňovým systémem. Daňový systém má velmi důležitou roli ve veřejném rozpočtu, jelikož se nejvíce podílí na příjmech do veřejného rozpočtu, a tak si tím stát může dovolit financovat veřejné statky pro občany. Každý stát má jiný daňový systém, a právě na základě této myšlenky byla zpracována tato bakalářská práce.
Vedoucí práce: Stanislav Klazar
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses