Daň z příjmů právnických osob v České republice a Rusku - Zrůbek, Adam; Klazar, Stanislav, 1974-; Trgiňa, Gejza; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Ve své bakalářské práci se věnuji problematice daně z příjmů právnických osob v České republice a Ruské federaci. Hlavním cílem práce bude popsat základní legislativu a systém daně z příjmů právnických osob v České republice a Ruské federaci a přiblížit čtenářům problematiku stanovení daňové povinnosti v těchto vybraných zemích. První kapitola obsahuje rozpočtové určení daně a podíl daňových výnosů na tvorbě veřejných rozpočtů. Druhá kapitola popisuje konstrukční prvky daně ve vybraných zemích, v této kapitole budou zmíněné i investiční pobídky, poslední kapitola pak přiblíží placení daně a zálohová období.
Vedoucí práce: Stanislav Klazar
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses