Finanční analýza podniku TRANSBETON, s. r. o. - Sládek, Pavel (2017)
Předmětem této bakalářské práce je finanční analýza podniku Transbeton, s. r. o. v letech 2011 až 2015 a má za úkol posoudit jeho finanční stav a porovnat ho s konkurenčními podniky. V teoretické části bakalářské práce jsou krátce vysvětleny základní pojmy a metodika finanční analýzy. V praktické části je podnik Transbeton, s. r. o. podroben finanční analýze, podle metodiky z teoretické části. V závěru je celkové hodnocení podniku.