Zajišťovací účetnictví dle IFRS - Lunga, Jakub; Novotný, Jan; Procházka, David, 1979 říjen 10.-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Tato bakalářská práce se zabývá použitím zajišťovacího účetnictví dle Mezinárodních standardů účetního výkaznictví. Pro lepší pochopení dané problematiky, jsou pro čtenáře složitější početní či účetní postupy doplněny o praktické příklady. Součástí této práce je výzkum finančních výkazů některých společností s registrovanými cennými papíry na Burze cenných papíru Praha s cílem zjištění koncentrace využití zajišťovacího účetnictví, druhů zajišťovacích vztahů, rizik, proti kterým se společnosti zajišťují a také zajišťovacích nástrojů k tomu použitých.
Vedoucí práce: Jan Novotný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses