Analýza úvěrů obyvatelstvu v České republice - Šlapáková, Zuzana; Dvořák, Petr, 1960-; Diviš, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Tato diplomová práce se zabývá vývojem trhu se spotřebitelskými úvěry v České republice. Práce je rozdělena do dvou částí. První část se věnuje charakteristice spotřebitelského úvěru, jeho ukotvení v českém právním řádu, jeho druhům, subjektům na trhu se spotřebitelskými úvěry a úvěrovému procesu. Druhá část analyzuje statistická data, zobrazuje vývoj na trhu se spotřebitelskými úvěry a vývoj zadluženosti českých domácností. Závěr práce obsahuje odhad možného budoucího vývoje této části trhu.
Vedoucí práce: Petr Dvořák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses