Kreativní účetnictví - Štěpančík, Jan (2017)
Ve své bakalářské práci objasňuji čtenáři pojem kreativního účetnictví. Pojem definuji a rozlišuji ho od účetního podvodu. Dále popisuji jednotlivé praktiky kreativního účetnictví, spadající do třech kategorií. Na závěr se zabývám jeho výskytem ve světě a reakcemi, jež iniciovalo.