Kreativní účetnictví - Štěpančík, Jan; Svitlík, Jan, 1987-; Peprníčková, Mariana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Ve své bakalářské práci objasňuji čtenáři pojem kreativního účetnictví. Pojem definuji a rozlišuji ho od účetního podvodu. Dále popisuji jednotlivé praktiky kreativního účetnictví, spadající do třech kategorií. Na závěr se zabývám jeho výskytem ve světě a reakcemi, jež iniciovalo.
Vedoucí práce: Jan Svitlík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses