Finanční analýza společnosti 100MEGA Distribution s.r.o. - Pros, Aleš (2017)
Bakalářská práce je zaměřena na finanční analýzu společnosti 100MEGA Distribution s.r.o. mezi lety 2010 a 2015. V úvodní metodické části jsou probrány postupy finanční analýzy, které jsou poté aplikovány na společnost a její vybrané konkurenty. Práce se skládá z horizontální a vertikální analýzy, analýzy poměrových ukazatelů, bankrotních a bonitních modelů, ekonomické přidané hodnoty a SWOT analýzy. Následně jsou data vyhodnocena a v závěru shrnuta do celkového zhodnocení.