Optimalizace supply chain ve vybraném objektu - Trinh, Hoang Phong (2017)
Pro svoji bakalářskou práci jsem si zvolil téma Optimalizace Supply Chain ve vybraném objektu. Projekt provedu v jedné pobočce vietnamského restauračního řetězce. Nejprve nastíním, jak fungují logistické procesy v podniku a problémy daného podniku a potom se pokusím o zlepšení dosavadního systému. K tomu užiji programu AnyLogistix, ve kterém provedu potřebné analýzy, optimalizace a simulace.