Optimalizace supply chain ve vybraném objektu - Trinh, Hoang Phong; Mervart, Michal, 1977-; Kratinová, Alžběta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Pro svoji bakalářskou práci jsem si zvolil téma Optimalizace Supply Chain ve vybraném objektu. Projekt provedu v jedné pobočce vietnamského restauračního řetězce. Nejprve nastíním, jak fungují logistické procesy v podniku a problémy daného podniku a potom se pokusím o zlepšení dosavadního systému. K tomu užiji programu AnyLogistix, ve kterém provedu potřebné analýzy, optimalizace a simulace.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses