Financování základního školství v ČR - Škrhová, Veronika; Sedmihradská, Lucie; Kramata, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Tématem mé bakalářské práce je financování základního školství v České republice. Práce je rozdělena do tří částí. První část popisuje všechny typy škol a jejich právní úpravu. Druhá část se zabývá způsobem financování školství se zaměřením na na školství regionální a popisuje plánovanou reformu ve financování regionálních škol. Třetí část je tvořena případovou studií jedné vybrané základní školy. Případová studie obsahuje obecné informace o základní škole, rozbor přijatých a vynaložených finančních prostředků a hospodaření s nimi ve sledovaných letech 2011-2016 s podrobným zaměřením na rok 2016. Na tomto základě je sledován vztah mezi počtem žáků a výší vybraných druhů nákladů.
Vedoucí práce: Lucie Sedmihradská
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses