Finanční analýza společnosti BigBoard Praha a.s. - Igolnikova, Kateryna (2017)
Tato bakalářská práce si klade za cíl zpracování komplexní finanční analýzy společnosti BigBoard Praha, a. s. na základě veřejně přístupných dat z let 2013-2015 spočívající v zhodnocení vývoje finanční situace společnosti ve vymezeném časovém období. Metodika analýzy je specifikována v první části práce. Zahrnuje vertikální a horizontální analýzu, analýzu poměrových ukazatelů a také analýzu ukazatelů finančního trhu. Praktická část je věnována představení analyzované společnosti a samotnému zpracování finanční analýzy společnosti dle předestřené metodiky. V závěru práce jsou shrnuty zjištěné výsledky a formulována doporučení s ohledem na předpokládaný budoucí vývoj společnosti.