Finanční analýza společnosti BigBoard Praha a.s. - Igolnikova, Kateryna; Pekař, Jan; Dvořák, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Tato bakalářská práce si klade za cíl zpracování komplexní finanční analýzy společnosti BigBoard Praha, a. s. na základě veřejně přístupných dat z let 2013-2015 spočívající v zhodnocení vývoje finanční situace společnosti ve vymezeném časovém období. Metodika analýzy je specifikována v první části práce. Zahrnuje vertikální a horizontální analýzu, analýzu poměrových ukazatelů a také analýzu ukazatelů finančního trhu. Praktická část je věnována představení analyzované společnosti a samotnému zpracování finanční analýzy společnosti dle předestřené metodiky. V závěru práce jsou shrnuty zjištěné výsledky a formulována doporučení s ohledem na předpokládaný budoucí vývoj společnosti.
Vedoucí práce: Jan Pekař
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses