Zavedení reportingového systému v konkrétní společnosti - Pavlová, Tereza (2017)
Předmětem diplomové práce je zavedení nového reportingového systému ve společnosti EDUA Group, s.r.o. Prvním cílem práce je analýza stávajícího stavu reportů. Součástí tohoto cíle je analýza zdrojových systémů společnosti, controllingu a samotných reportů. Na základě těchto poznatků byl stanoven druhý cíl práce, a to návrh nových reportů. S tímto cílem souvisí návrhy na zlepšení stávající situace v reportingu společnosti.