Zavedení reportingového systému v konkrétní společnosti - Pavlová, Tereza; Matyáš, Ondřej, 1979-; Fibírová, Jana, 1951-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Předmětem diplomové práce je zavedení nového reportingového systému ve společnosti EDUA Group, s.r.o. Prvním cílem práce je analýza stávajícího stavu reportů. Součástí tohoto cíle je analýza zdrojových systémů společnosti, controllingu a samotných reportů. Na základě těchto poznatků byl stanoven druhý cíl práce, a to návrh nových reportů. S tímto cílem souvisí návrhy na zlepšení stávající situace v reportingu společnosti.
Vedoucí práce: Ondřej Matyáš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses