Investiční analýza akcie Delta Air Lines - Beneš, Ondřej (2017)
Bakalářská práce se zabývá fundamentální a technickou analýzou akciového titulu letecké společnosti Delta Air Lines. V první kapitole se pokouším ohodnotit vliv globálních faktorů, zkoumám tedy nejdříve americký akciový trh. V druhé kapitole se zaměřím na sektorovou analýzu, kde prozkoumám faktory, které ovlivňují letecké odvětví. Třetí kapitola se věnuje firemní analýze a určením vnitřní hodnoty akciového titulu. Čtvrtá kapitola popisuje technickou analýzu a její metody predikování vývoje kurzu.