Investiční analýza akcie Delta Air Lines - Beneš, Ondřej; Veselá, Jitka; Fučík, Vojtěch; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Bakalářská práce se zabývá fundamentální a technickou analýzou akciového titulu letecké společnosti Delta Air Lines. V první kapitole se pokouším ohodnotit vliv globálních faktorů, zkoumám tedy nejdříve americký akciový trh. V druhé kapitole se zaměřím na sektorovou analýzu, kde prozkoumám faktory, které ovlivňují letecké odvětví. Třetí kapitola se věnuje firemní analýze a určením vnitřní hodnoty akciového titulu. Čtvrtá kapitola popisuje technickou analýzu a její metody predikování vývoje kurzu.
Vedoucí práce: Jitka Veselá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses