Komparace zdanění zisku právnických osob v daňových rájích a ČR - Beťková, Miroslava; Beneš, Jonáš; Kubátová, Květa, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Cílem mé bakalářské práce je komparace zdanění zisku právnických osob v daňových rájích a v České republice. V teoretické části se zabývám charakteristikou daňových rájů a důvody jejich využití. První část rovněž obsahuje popis daňově zvýhodněných subjektů včetně metod užívaných pro mezinárodní daňové plánování a způsobů vhodných pro převod zisků. Druhá část popisuje vybrané daňové ráje. Třetí, praktická, část obsahuje hypotetické příklady porovnávající daňové zatížení ve vybraných jurisdikcích.
Vedoucí práce: Jonáš Beneš
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses