Výroční zpráva neziskové organizace - srovnání Greenpeace ČR a Greenpeace Int. - Strečanská, Martina; Zouhar, Tomáš, 1981-; Jošt, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Tato bakalářská práce analyzuje výroční zprávy neziskových organizací Greenpeace Česká republika a Greenpeace International, kterých cílem je ochrana životního prostředí. Zabývá se myšlenkou, jak by měla správně vypadat výroční zpráva a co by měla obsahovat, aby splnila svůj účel. Dále dopodrobna analyzuje obsah jednotlivých výročních zpráv daných organizací a porovnává obsáhnuté informace z finančního, marketingového a právního hlediska. Cílem práce bylo zjistit, jak tyto organizace využívají svou výroční zprávu, zdali obsáhnuté informace nejsou v rozporu se zákonem, zjistit jejích nedostatky a navrhnout zlepšení do budoucna.
Vedoucí práce: Tomáš Zouhar
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses