Finanční analýza a predikce finančních výsledků společnosti B. Braun Medical, s. r. o. - Lacová, Pavlína; Dufková, Eva; Marek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Bakalářská práce na téma finanční analýzy společnosti B. Braun Medical, s. r. o. si klade za cíl provést výpočet a zhodnocení jednotlivých poměrových ukazatelů v letech 2011 až 2015, přezkoumání finančního zdraví a navrhnout doporučení pro finanční řízení firmy. Práce zahrnuje metodickou část, kde jsou v teorii představeny poměrové ukazatele, bankrotní a bonitní modely a SWOT analýza. V analytické části jsou následně všechny tyto nástroje finanční analýzy aplikovány na již zmíněnou společnost za použití účetních výkazů z let 2011 až 2015. Součástí je slovní komentář obsahující interpretaci ukazatelů a jejich ohodnocení. V závěru je nastíněn strategický vývoj odvětví a odhad finančních výsledků na rok 2016.
Vedoucí práce: Eva Dufková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses