Komplexní porovnání dlouhodobého a krátkodobého nájmu - Lenc, Aleš; Makovec, Martin; Červený, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Tato práce si klade za cíl poskytnout investorovi návod jak investovat do nájemního bydlení. Provádí to skrze popsání a porovnání dvou druhů nájemních vztahů z hlediska jejich rizik, smluvních náležitostí, nákladů, náročnosti správy a jejich vztah k návratnosti investice do bytové jednotky. Předpokladem je zde soukromý investor, který hradí nákup nemovitostí pouze vlastními prostředky. Zaměřením i na jiné než pouze finanční faktory, chce práce poskytnout investorovi komplexní vodítko při rozhodování o koupi a následném pronájmu bytové jednotky v Praze.
Vedoucí práce: Martin Makovec
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses