Finanční analýza a finanční plán společnosti Mlékárna Valašské Meziříčí, spol. s r.o. - Repiská, Veronika; Kuchyňa, Pavel; Daněk, Stefan Svatopluk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Tato bakalářská práce má za cíl provést finanční analýzu společnosti Mlékárna Valašské Meziříčí, spol. s r. o. v období 2011-2015 a odhadnout finanční výsledky pro rok 2016. Za tímto účelem se práce člení na několik kapitol. Začíná se metodickou částí, kde se vysvětlují ukazatele a jiné metody použité pro provedení finanční analýzy. Práce pokračuje kapitolou praktickou, která obsahuje vertikální a horizontální analýzu, analýzu poměrových ukazatelů, bonitní a bankrotní modely a také podkapitolu s předpokládanými výsledky mlékárny v roce 2016. Čerpalo se pouze z veřejně dostupných zdrojů, jako jsou účetní závěrky s přílohou, výroční zprávy, internetové stránky společnosti apod.
Vedoucí práce: Pavel Kuchyňa
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses