Finanční analýza společnosti ZOOT, a.s. - Obhlídalová, Kristýna; Holečková, Jaroslava; Turza, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Předmětem této bakalářské práce je finanční analýza společnosti ZOOT, a.s. za roky 2013-2015. Jejím cílem je zhodnotit finanční situaci podniku společně se srovnáním s konkurenční společností Freshlabels, s.r.o. Tato práce je rozdělena do dvou hlavních částí. V první - metodické části je popsán předmět a účel finanční analýzy, zdroje informací pro finanční analýzu a techniky a metodické nástroje finanční analýzy. V druhé části - praktické je analyzovaná společnost představena a následně jsou aplikované metodické nástroje finanční analýzy na sledovanou společnost a na její data. V závěru práce jsou shrnuty výsledky jednotlivých částí finanční analýzy.
Vedoucí práce: Jaroslava Holečková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses