Vliv reverse-charge na cash-flow firem - Müller, Martin; Čejková, Eliška; Klazar, Stanislav, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Bakalářská práce se zabývá vlivem režimu reverse charge na cash flow firem. Práci tvoří dvě části. První část se týká teoretického popisu systému DPH. Zde jsou popsány základní rysy systému DPH a reverse charge. Popisuji také rozdíly mezi oběma systémy. Zmiňuji i harmonizaci DPH v Evropské Unii a podvody páchající se na odvodu DPH. Hlavním bodem praktické části je analýza vlivu systémů DPH a reverse charge na cash flow smyšlené firmy.
Vedoucí práce: Eliška Čejková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses