Nelegálna činnosť v bankovnej sfére - Barátová, Vanda; Radová, Jarmila; Fleischmann, Luboš, 1969-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Bakalárska práca sa venuje problematike nelegálnej činnosti v bankovom sektore, konkrétne vybranému problému legalizácie výnosov z trestnej činnosti. Prvá časť sa venuje teoretickému vymedzeniu trestného činu a súčastnej situácie bankového odvetvia. Ďalej sa práca zameriava na medzinárodné pramene právnej úpravy a rôzne formy aplikácie rizikovo orientovaného prístupu v judikatúrach a praxi jednotlivých vybraných zemí.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses