Analýza systému plánů a rozpočtů na příkladu konkrétního podniku - Zikmund, Albert (2017)
Předložená bakalářská práce se zabývá tvorbou a užitím systému plánů a rozpočtů v kontextu hodnotového řízení podniku. V práci je probrána teorie plánování a rozpočtování, způsoby užití tohoto systému v praxi a také nedostatky a omezení klasických přístupů k této činnosti. Tyto poznatky jsou pak uplatněny v praktické části, kde je zhodnocen současný přístup podniku k této problematice, na jehož základě jsou navrženy změny tak, aby co nejlépe odstranily jeho případné nedostatky.