Analýza systému plánů a rozpočtů na příkladu konkrétního podniku - Zikmund, Albert; Knorová, Kateřina; Kolísková, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2017)
Předložená bakalářská práce se zabývá tvorbou a užitím systému plánů a rozpočtů v kontextu hodnotového řízení podniku. V práci je probrána teorie plánování a rozpočtování, způsoby užití tohoto systému v praxi a také nedostatky a omezení klasických přístupů k této činnosti. Tyto poznatky jsou pak uplatněny v praktické části, kde je zhodnocen současný přístup podniku k této problematice, na jehož základě jsou navrženy změny tak, aby co nejlépe odstranily jeho případné nedostatky.
Vedoucí práce: Kateřina Knorová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses